Even voorstellen

 

Waarom een Kinderkerk?
Kruispunt heeft als doel om invulling te geven aan de bijbelse opdracht om onze stads-en buurtgenoten te bereiken met het goede nieuws van Jezus. Dat is een hoog doel, dat vraagt om een lage drempel. We willen een gastvrije gemeente zijn waar iedereen zich thuis voelt. Vooral ook mensen die nog niet zoveel weten over God, en geen of weinig ervaring hebben met de kerk en de bijbel. Kinderen horen daar bij uitstek bij.

Wat houdt dat precies in, Kinderkerk?
De Kinderkerk is, zoals het woord al zegt, exclusief voor kinderen. We willen via de Kinderkerk kinderen bekend maken met de boodschap van de bijbel. Ook bieden we kinderen de mogelijkheid te ontdekken dat het in de kerk leuk is, dat er kan worden gelachen en dat er muziek wordt gemaakt. Dat het een fijne plek is om naartoe te komen.

Wat is de doelgroep?
Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. De kinderen die op de basisscholen van Vathorst zitten krijgen een persoonlijke uitnodiging. Uiteraard mogen de ouders ook meekomen. Ook zij zijn van harte welkom, ze krijgen een plekje achterin.

Hoe zien de diensten eruit?
Heel feestelijk in ieder geval! Het zijn gevarieerde diensten voor de diverse leeftijden. We gaan geen uur stil zitten op een stoel maar we nemen de boodschap wel serieus. Elke dienst zijn er diverse activiteiten en elementen; de kinderen mogen zingen en muziek maken, er wordt een verhaal verteld, een spel gespeeld en nog veel meer.

Hoe vaak is er Kinderkerk?
De Kinderkerk wordt vijf keer per jaar georganiseerd. Op deze website kun je zien wanneer de eerstvolgende Kinderkerk weer wordt gehouden.

Voor meer informatie over Kruispunt: Kruispunt Vathorst site

Diensten van de Kinderkerk Vathorst
Locatie: Terschellingkade 22, 3826 DJ Amersfoort
Route: https://kruispuntvathorst.nl/adres-en-route/
Contactpersoon: Lucré van Putten

De kinderkerk is een initiatief van Kruispunt, een christelijke geloofsgemeenschap die sinds 2003 actief is in de wijk Vathorst.